Kotitalouksien remontit

Viihtyisyyttä ja arvoa lisäväät kotitalouksien

Huoneistoremontit Porista

Kaipaatko uutta ilmettä kotiisi tai oletko juuri ostanut asunnon ja haluat tehdä siitä oman näköisesi? Onko suunnitelmissasi myydä asuntosi ja kaipaat siihen pientä pintaremonttia?

Viihtyisä koti on hyvän asumisen perusta, ja hyvin suunnitellulla sekä laadukkaasti toteutetulla huoneistoremontilla voidaan nostaa myös asunnon arvoa. Toteutamme laadukkaat huoneistoremontit Porissa ja koko Satakunnassa, kun asuntosi kaipaa pientä pintaremonttia tai kokonaisvaltaista uudistamista.

Eve-Saneeraus remontoi unelmiesi kodin! Referensseistä löydät kuvia erilaisista unelmien toteutuksista.

Palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
Meiltä hoituvat myös

kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuoneen- ja saunatilojen remontointi on yksi vaativimmista remonteista kodissa, joka kannattaa aina teettää kokeneilla ammattilaisilla. Märkätiloihin on nykyisten rakennusmääräysten mukaan tehtävä kunnollinen vesieristys, ja siksi kylpyhuoneen remontoijaksi kannattaa valita VTT:n vesieristyssertifikaatin omaava yritys.

Eve-Saneerays Oy huolehtii kylpyhuoneesi ja saunasi vedeneristyksestä ja laatoituksesta huolellisesti ja turvallisesti, sillä kaikki asentajamme omaavat VTT-vedeneristyssertifikaatin. VTT-vedeneristyssertifikaatti toimii takeena kylpyhuoneremontin urakoitsijan riittävästä osaamisesta ja tietämyksestä sekä jatkokoulutuksista.

Toteutamme ammattitaidolla sekä pienet että suuret kylpyhuone- ja saunaremontit Porissa ja Satakunnassa.

Ota yhteyttä ›

Kattoremontit

Toteutamme kattoremontit Porissa ja Satakunnassa.

Mikäli kattosi vuotaa on aika kutsua meidät paikalle, mutta myös muut seikat kertovat katon ongelmista, kuten haljenneet tiilet tai kasvusto katolla. Jos edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää Eve Saneeraus tarkistamaan katon kunto ja remontoimaan katto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Katokset ja väli- ja raja-aidat

Eve Saneeraus Oy tekee katokset ja väli- ja raja-aidat Porissa ja Satakunnassa

Haluamme, että katos on asukkaille turvallinen ja, että se kestää lumikuormat ja muut sään rasitukset. Tekemmämme katokset myös elävöittävät talon ilmettä. Suunnittelemme talon ilmeeseen ja väritykseen sopivat katokset.

Saat meiltä myös väli- ja raja-aidat helposti ja vaivattomasti. Suunnittelemme aidat tarpeidesi mukaisesti ja asennemme ne ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ›

Terassien rakentaminen

Eve Saneeraus oy rakentaa laadukkaat ja kestävät terassit Satakunnan alueella. Rakennemma haluamasi terassin puusta, komposiitista tai betonilaatasta. Terassi voidaan myös kattaa ja voimme rakentaa terassillesi myös aidan ja vaikka portaat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

Julkisivu- ja maalaustyöt

Julkisivu- ja maalaustyöt Porissa ja Satakunnassa

Eve Saneeraus Oy tekee ammattitaidolla omakotitalojen, ulkorakennusten ja kesämökkien julkisivu- ja maalaustyöt. Talon ulkopinta suojaa taloasi kosteudelta, tuulelta, auringolta ja pakkaselta. Mikäli talosi ulkopinta on päässyt rähjääntymään on aika soittaa meille, toteutamme ammattitaidolla talosi maalauksen ja julkisivutyöt.

Ota yhteyttä ›

Kaipaatko suunnitteluapua?

Tarjoamme myös pienimuotoista suunnitteluapua; kuten esim. materiaali- ja kalustevalintaa & sijoittelua sekä värisävyjen suunnittelua,

Kysy lisää.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti